IZDELAVA VABIL JE ZA NAS PROJEKT ZA VSAKO STRANKO

V Poročnem bazarju INKI v Mariboru, že več kot 15 let izdelujemo vabila in voščilnice vseh vrst. Izdelava vabil za vse priložnosti je naša posebnost, saj poteka izdelava vabil pri nas ročno, večina vabil je unikatnih in vsako vabilo je pripravljeno za vsako stranko posebej. Nimamo industrijsko narejenih vabil, saj želimo z našimi vabili biti drugačni in edinstveni. Izdelava vabil je za nas projekt. Stranki se posvetimo, z njo poiščemo skupne rešitve, ji predlagamo obliko, barvo, ponudimo tudi besedila, če stranka še sama nima besedila sestavljenega.

Naša posebnost so naša poročna vabila.

Poročna vabila so v naši ponudbi najpogosteje predstavljena.

Posebno pozornost posvečamo našim poročnim vabilom in neprenehoma dodajamo nove modele o tem pa vas tudi sproti obveščamo na naši FB strani. Za obisk FB strani Poročni bazar INKI kliknite FACEBOOK

Za bogato ponudbo poročnih vabil si oglejte TUKAJ

Kako poteka naročilo za izdelavo vabil?

Mnogo strank, si našo ponudbo vabil ogleda že v naši spletni trgovini POROČNI BAZAR INKI – za vstop v trgovino kliknite TUKAJ.

Odločijo se kakšno obliko si želijo, barve papirja in trakov. Ko nas obiščejo v trgovini se dogovorimo še samo o podrobnostih. Veliko pa je tudi takšnih strank, ki se enostavno ne morejo odločiti doma, kaj želijo in nato v trgovini skupaj najdemo za njih najprimernejše vabilo.

 

Izdelava vabil in naročilo poteka v korakih

 • Stranka si izbere vabilo v katalogu ali na spletni strani
 • pove nam natančno število naročenih vabil (vabila se lahko tudi do-naročijo)
 • zapišemo si barvo papirja, traku (če ima vabilo pentljico) in barvo pisave
 • izbirate lahko tudi med različnimi pisavami, ki jih izberete v našem katalogu pisav
 • za lažjo komunikacijo potrebujemo tudi vaše ime, telefonsko številko in e-mail naslov
 • ko imamo vse te podatke, potrebujemo še besedilo za vabilo
 • v 2-3 dneh od naročila v trgovini ali po spletu vam pripravimo osnutek besedila v PDF obliki
 • osnutke vedno pripravimo v večih oblikah, tipih pisave, barvnih kombinacijah….
 • osnutke vam pošljemo na vaš e-mail naslov
 • izdelava vabil se začne šele, ko vi potrdite osnutek vabila in se strinjate, da je vse tako, kot ste si zamislili
 • v 4-7 delovnih dneh je izdelava vabil zaključena
 • po telefonu ali mailu vas obvestimo o zaključeni izdelavi vabil

Kaj je pomembno pri izdelavi vabil?

Pri izdelavi vabil je pomembno, da stranka vsaj približno ve, kakšne so njene želje, kakšne barve si želi, kaj želi zapisati, da ob naročilu ne zgubljamo preveč časa – čeprav se vsaki stranki z veseljem posvetimo.

Pomembno je tudi to, da, ko stranka prejme osnutke, le te dobro in pazljivo prebere – datume, ure, imena, kraji…, saj odkritih napak po potrditvi ne moremo več upoštevati. V takem primeru mora nova vabila in popravke stranka kriti sama. Vendar pa tudi v takem primeru, skupaj s stranko, skušamo najti najboljšo rešitev, ki bo ugodna predvsem za naročnika in tudi za nas.

Zakaj naročiti vabila pri nas?

V trgovinah in na spletu je ponudba vabil vseh vrst res velika. Razlika je v ceni, hitrosti izdelave, kvaliteti in na koncu tudi v izgledu. Izdelava vabil in način izdelave, pa se močno razlikuje od ponudnika do ponudnika.

Naša vabila so narejena iz zelo kvalitetnih papirjev, debeline vsaj 250g. Papir, ki ga uporabljamo je mat, svetleč, perlast, strukturiran … Večina papirja, ki ga uporabljamo dobimo iz tujine in tudi Slovenije. Tiskamo z visoko kakovostnimi, digitalnimi, laserskimi tiskalniki, ki omogočajo kvaliteten tisk na vse vrste papirja in atraktivne in močne barve. Prav tako vse dodatke, ki so na vabilih – kristalčki, lesene številke, zgibanke… skrbno izbiramo, lesene dodatke pa izdelujemo sami, z laserskim strojem za izrez lesa. Trakovi so iz visoko kvalitetnega satena ali organze, večino trakov pa nabavimo v Italiji.

Zagotovo nismo najboljši in naša izdelava vabil ni edinstvena, je pa naš pristop do stranke in same izdelave vabil edinstven in za nas je izdelava vabil projekt, ki ga za vsako stranko posebej prilagodimo in izvedemo.

Našo bogato ponudbo vabil si oglejte v naši spletni trgovini POROČNI BAZAR INKI lahko pa nas tudi obiščete v naši trgovini v TPC City v Mariboru