Krstna vabila in zakaj se odločiti za njih

Rojstvo je za starše zagotovo najlepši dogodek v življenju in ni ga starša, ki tega veselja ne bi želel deliti s sorodniki, prijatelji in znanci. Marsikdo se že takoj po rojstvu odloči poslati prijateljem in znancem sporočilce, v katerem jih seznani z novim družinskim članom in velikokrat doda tudi sliko.

Če tega starši ne storijo že ob rojstvu otroka, je sveti krst prva priložnost, ko želijo starši svojo srečo deliti še z drugimi. Za mnoge je sveti krst še vedno dogodek, ki ga obeležijo samo v krogu najožjih sorodnikov in prav nič ni narobe, če se odločite za takšno praznovanje. Vendar je dandanes sveti krst postal skoraj tako pomemben kot poroka in zato starši posvetijo temu dogodku veliko pozornosti. Skrbno pripravijo vabila, zahvale, darilca za povabljene, izberejo lokacijo praznovanja in poskrbijo še tako majhne podrobnosti. Morda se komu zdi, da pretiravajo, ampak moramo jih razumeti, kajti njihov otroček bo deležen prvega slavja in zato si starši želijo,  da bi bilo vse popolno in nepozabno.

Krstna vabila – KAKO ZAČETI?

Ob ideji o pripravi krsta, se starši verjetno vprašajo, kje in kako začeti, Krstna vabila da ali ne? Krstna vabila da ali ne, sploh ne bi smelo biti vprašanje.

Vse premalo posvečamo pozornosti podrobnostim, saj velikokrat menimo , da za to nimamo časa, denarja, oz. saj je tudi OK, če jih samo pokličemo. Zagotovo, bodo sorodniki, prijatelji in znanci veseli takšnega klica in povabila, vendar se nič ne more primerjati z lepo izdelanim in skrbno pripravljenim vabilom za krst.

KRSTNA VABILA – PREPUSTITE IZDELAVO NAŠIM SPRETNIM ROKAM IN NE BO VAM ŽAL.

Naša krstna vabila so narejena iz zelo kvalitetnih materialov, čudovitih trakov in dodatkov. Z našimi krstnimi vabili, ne boste samo presenetili povabljene, ampak boste prihranili tudi čas, ki vam ga mladim staršem vedno primanjkuje. Raje kot ure in ure sedenja ob mizi in izdelovanju vabil, posvetite čas svojemu otročku, partnerju ali sebi – nase velikokrat pozabimo. 🙂

Za ogled naše ponudbe nas lahko obiščete v TC CITY Maribor v kletni etaži, v naši trgovini Poročni bazar INKI, kjer imamo poleg vabil, še vrsto drugih dodatkov za krstno slavje.

KRSTNA VABILA IN KRSTNI DODATKI, ZA POPESTRITEV SLAVJA

Tako kot se vprašamo krstna vabila da ali ne, sledi podobno vprašanje tudi o darilcih, ki naj jih ob krstu podarimo.  Pravega odgovora ni, je pa zagotovo lepo, če povabljene presenetimo z majhno pozornostjo, ki jih bo vedno spominjala na sveti krst.

Ker vemo, kako radi imajo starši svoje otroke, tudi mi v naše izdelke dajemo veliko ljubezni in prav vsak izdelek pripravimo z ljubeznijo in srcem. Naša krstna vabila so nežna, preprosta in polna tople energije. Izbirate lahko med pisano paleto barv, oblik in modelov, z veseljem pa prisluhnemo tudi vašim željam.

OB KRSTU POTREBUJEMO TUDI KRSTNO SVEČO IN PRTIČEK

Poleg vabil vam ponujamo tudi ostale krstne izdelke, kot so krstne sveče, krstne prtičke in darilca za povabljene. Vse to in še več, lahko najdete v naši spletni trgovini, lahko pa nas obiščete tudi v naši trgovini v TC City v Mariboru.