Najlepša unikatna poročna vabila

VSE OZNAKE
cvetlična
elegantna
moderna
vintage

Poročna vabila, ki povedo več

Naša poročna vabila so produkt naših idej in kreativnosti.Pri nas lahko naročite vse vrste poročnih vabil. Izdelujemo klasična, moderna, trendovska, vintage vabila, cvetlična vabila …, če pa v naši bogati ponudbi, ne najdete vabila po vašem okusu, vam bomo z veseljem, v kolikor je v naši moči, naredili vabila po vaših željah in idejah.

Poročna vabila so odsev ljubezni

Ko se mladoporočenci odločijo za nakup in naročilo poročnih vabil, je pomembno, da imajo že vsaj delno izdelano idejo, kakšno vabilo si želijo, kakšne barve naj bo vabilo, naj bo poročno vabilo moderno, klasično, trendovsko…Vabila so lahko vseh vrst, oblik in iz različnih materialov, morajo pa biti takšna,  ki odražajo mladoporočenca in njun svet. Prav nič tudi ne bo narobe, če si boste izbrali vabila, ki ne bodo barvno usklajena s preostalimi barvnimi kombinacijami poroke. Zavedajte se, da prav nihče ne privihra na poroko z vabilom in primerja barve in odtenke, če se ujemajo.

Poročna vabila za vedno …

Kadar nas mladoporočenci vprašajo za nasvet, kakšno vabilo naj izberejo, je moj odgovor vedno enak: “Takšno, da bosta še čez 10, 20 ali celo 50 let lahko rekla, joj kako lepa so bila najina vabila.” Vedno si izberite takšna poročna vabila, ki so všeč vam in ne mami, tašči ali prijateljici.

Naša poročna vabila so kvalitetna in so plod lastnih idej

Vabila izdelujemo sami in so narejena iz zelo kvalitetnih materialov, tiskana z visokokakovostnimi digitalnimi laserskimi tiskalniki. Vabila kreiramo in ustvarjamo sami in jih izdelujemo ročno. V naši ponudbi NI vabila, ki bi bilo narejeno tovarniško. Tudi trakovi na vabilih so iz zelo kvalitetnega obojestranskega satena, ki daje vabilu poseben čar.

Oglejte si našo bogato ponudbo poročnih vabila in ne bo vam žal, če se boste odločili za naša poročna vabila. Za ogled ponudbe kliknite TUKAJ