SVETI KRST – NOVA KRSTNA KOLEKCIJA

Za vas pripravljamo nov razstavni salon v Mariboru, ki bo nasproti našega salona Poročni bazar INKI. Ta salon bo namenjen predstavljanju novih kolekcij in novih modelov za sveti krst, poroko, obletnice in vsa druga slavja.

Začeli smo pri najmlajših

Kot prvo smo pripravili kolekcijo za sveti krst, za deklice in fantke. V kolekciji lahko najdete vabila, zahvale, škatlice za darila, sedežni red, dekorativne svečnike za umetne svečke, krstne sveče, prtičke, darilca za botra/botrco.. Ponujamo vam vse, kar lahko popestri vaše krstno slavje.

Novost v naši ponudbi bodo tudi personalizirane otroške grafike, ki jih lahko podarite ob rojstvu. To so posebej pripravljene slike, ki so v okvirju in na sliki so podatki o otroku – teža in velikost ob rojstvu, ime, dan in datum.

V naši bogati ponudbi je veliko vabil, ogledate si jih lahko TUKAJ, prav za vsako vabilo pa vam lahko pripravimo vse dodatke, ki ste jih videli v posnetku.

Tudi v galeriji slik na naši strani, bi zagotovo kaj našli. Ogledate si jo lahko TUKAJ

Sveti krst – naj vaša miza zasije

V tem kompletu za sveti krst lahko najdete vabilo in zahvalo, vabilo je lahko klasično in se odpira, ali pa kot ploščica. Zahvala je namenjena slikam do 13×18 cm. Prav tako je v kompletu sedežni red, škatlice za darila, svečnik in otroška grafika.

sveti krst vabilo - Poročni bazar INKI
Sveti krst – vabilo