Sveti krst

Sveti krst - poročni bazar INKI
fantek ali punčka??

Sveti krst je prvi večji dogodek v življenju otroka in njegove družine. Je tudi trenutek, ko starši skupaj s starimi starši, organizirajo zabavo, kjer želijo svojo srečo deliti s sorodstvom in prijatelji. Naj vam pomagamo pri pripravah in predstavimo našo bogato krstno ponudbo. Ogledate pa si lahko tudi našo bogato ponudbo za sveti krst v naši spletni trgovini Poročni bazar INKI TUKAJ.

 

Družina se je povečala

Sveti krst - Poročni bazar INKI
Prihod novega člana, je veselje za vso družino.

Prihod novega družinskega člana, predstavlja za vsako družino velik dogodek. Najbolj se malčka ali malčice veselijo starši, sreča pa ni nič manjša tudi med ostalim sorodstvom. Še posebej ponosni in veseli pa so stari starši, ki v trenutku, ko priveka na svet novorojenček, znova podoživijo svoje starševstvo.

Čeprav danes v času pametnih telefonov, novico o rojstvu, najpogosteje skupaj s slikico otročka pošljemo v svet kar s SMS-jem, pa vseeno verjamemo, da tradicija ostaja in ljudje še vedno radi podarijo klasične čestitke, pošiljajo vabila za krst in razveselijo prijatelje in sorodnike z  najrazličnejšimi spominskimi darili.

Prav zaradi tega, vam bi želeli predstaviti našo ponudbo čestitk za rojstvo, čestitk in vabil za sveti krst, krstne sveče, krstne prtičke in še preostalo ponudbo, ki je tako ali drugače povezana s svetim krstom.

Našo ponudbo si lahko ogledate TUKAJ

Vabila za krst

Ko starši pričnejo s pripravami za sveti krst, so krstna vabila zagotovo prva stvar na katero pomislijo. Izdelava vabil za krst je lahko projekt, ki se ga lotijo straši sami, lahko pa vabila enostavno naročijo. V času, ko je mamica polno zaposlena z otročkom, je zanjo zagotovo lažje, če vabila izdelajo strokovnjaki in ji pri tem pomagajo in svetujejo.

Sveti krst vabila - Poročni bazar INKI
Vabilo za sveti krst za deklico

Kljub vsej pomoči, pa se pogosto zatakne, ko želimo  veselje spraviti na papir in v neko obliko. Ker želimo na kar najlepši način sporočiti veliko novico, se nam pri pisanju vabil, pogosto zatakne. Da vam bo lažje in da vam prihranimo nekaj časa, nam pišite na info@porocni-bazar.si in poslali vam bomo katalog z besedili, ki vam bodo zagotovo v pomoč.

Ponudbo vabil za sveti krst si lahko ogledate TUKAJ

 

Krstne sveče in prtički

 

sveti krst sveče - Poročni bazar INKI
Krstne sveče za fantke.
sveti krst sveče - Poročni bazar INKI
Krstne sveče za deklice.

Ob svetem krstu potrebujemo tudi krstno svečo in krstni prtiček. V naši ponudbi imamo oboje, in ju lahko kupite kar v kompletu. Večina sveč in prtičkov je v roza ali modri barvi, lahko pa vam izdelamo tudi prtiček in svečo v beli, vijolični ali rumeni kombinaciji. Vsaka sveča in prtiček imata napisano tudi ime in datum krsta. Prtički za krst imajo izvezen krstni motiv in napis sveti krst, ter datum krsta. Lahko so bele, krem, roza ali modre barve.

 

Sveti krst prtički - Poročni bazar INKI
Krstni komplet sveča, prtiček in konfet.