VABILA ZA 60 LET – NE POZABITE PRAZNOVATI

VSAK ROJSTNI DAN JE PRILOŽNOST ZA SLAVJE

Pokličite prijatelje in jih povabite na kavico – presenetite jih z Vabilom za 60 let in super zabavo.

Življenje hitro teče in prav je, da se veselimo prav vsakega rojstnega dne, še posebej okroglih jubilejev. 60-ti rojstni dan, kar kliče po slavju, zato je prav, da prijatelje povabite na zabavo. Presenetite jih in jim pošljite vabila za 60 let s povabilom na zabavo. Ni potrebno delati velikih zabav, čeprav, bi se je vsakdo razveselil. Vabilo za 60 let naj izraža veselje, toplino in že sam izgled naj pove, da bo kmalu zabava.

Vabila za 60 let bodo v poštnem nabiralniku ali ob kavici, zagotovo presenetila vaše prijatelje. Z veseljem se bodo povabilu odzvali. Pripravite pogostitev doma, ali jih povabite v vaš najljubši lokal. Tudi, če boste pogostitev pripravili doma, ni razloga, da sorodnikom, prijateljem in znancem, ne bi poslali čudovitih vabil.

Ne veste kakšno vabilo izbrati – Vabila za 60 let – preverite tukaj.

 

 

Vabila za 60 let – bogata in z zlatimi barvami

Vabila za 60 let – Igriva v cvetju

Vabila za 60 let – cvetlični vzorci so nepogrešljivi

Vabila za 60 let se malce razlikujejo od ostalih vabil, saj izražajo zrelost slavljenca in pogosto so v močnejših barvah. 60-letniki so osebe z bogato preteklostjo in bogata marajo biti tudi vabila.

Tukaj si oglejte vabila za 60 let. Kliknite TUKAJ

Če ne veste kaj v vabilu zapisati, vam bomo z veseljem pomagali. Vabila  morajo sporočati več, kot le samo povabilo. Kakšen verz, misel ali lepo sporočilo, bodo povabljenim morda zarosile oko. Za katalog vabil nam pišite na info@porocni-bazar.si in z veseljem vam ga bomo posredovali.  Lahko pa sami sestavite besedilo in nam ga posredujete po mailu. Če boste vabila za 60 let naročili preko naše spletne trgovine, to lahko storite TUKAJ, nam besedilo lahko napišete v opombe. Pripravili vam bomo osnutek in vam ga na vaš mail naslov posredovali.

Vabila za rojstni dan, za okrogle jubileje pri nas izdelamo še posebej skrbno, saj vemo, da se slavljenci zabave veselijo in da si želijo, da bi bilo vse v najlepšem redu. Če želite, da se vam še posebej posvetimo, nas pokličite na 041 557 613 ali nam pišite na   info@porocni-bazar.si  in se najavite. Tako se vam bomo lahko še posebej posvetili. Izdelava vabil je hitra in kvalitetna. Navadno jih izdelamo že v treh do petih dneh od potrditve naročila.

Torta za 60 let – naj na vaši torti za okrogli jubilej, zagori 60 svečk

Vabila za 60 let naj naj naredijo vaše slavje nepozabno.

Oglejte si ponudbo darilc za goste za 60 let.

Vašo prijatelji bodo z veseljem odnesli domov majhno pozornost, presenetite jih in jim podarite kaj zabavnega.

Naj vašo torto krasi tudi unikaten in edinstven napis iz lesa – modele si lahko ogledate TUKAJ.