Najlepša unikatna vabila za Krst

VSE OZNAKE
deklice
fantki

Vabila za krst – slavje za vso družino

Sveti krst in prihod novega družinskega člana, za vsako družino predstavljata velik dogodek. Kmalu po rojstvu, starši pričnejo, vsaj v mislih, pripravljati krstno slavje. V mislih imajo že tudi vabila za krst. Sveti krst ima za ljudi različen pomen. Za ene je to slavnostni cerkveni dogodek, za druge morda malo manj, prav vsi pa se ga veselijo.

Vabila za krst – kakšna naj izberem

Večina staršev se odloči za nežna belo roza ali belo modra vabila, ki imajo na vabilu drobne pentljice, kristalčke in manjše dodatke. Vabila so ponavadi zelo nežna, imajo kak krstni ali otroški motiv, kakšnega angelčka, pogosto pa se starši odločijo na vabilo natisniti tudi slikico svojega otroka. V naši ponudbi imamo najrazličnejša vabila za krst in našo bogato ponudbo si lahko ogledate TUKAJ.

Vabila za krst – kaj napisati

Kadar se odločimo in pripravimo neko slavje, v tem primeru krst, se nam takoj pojavi težava, saj ne vemo kako oblikovati vabila za krst in kaj napisati v vabilo. Da ne boste zgubljali preveč časa, nas lahko pokličete ali nam pišite na mail TUKAJ in vam bomo poslali katalog z besedili, kasneje pa besedilo za vas tudi oblikovali in pripravili za tisk.

Vabila za krst in darila

Ker krstna slavja niso nikoli velika in je povabljen le najožji krog prijateljev, sorodnikov in znancev, se veliko staršev odloči, da bo na praznovanju podarilo gostom še manjša krstna darilca, v spomin na prelep dogodek. V naši ponudbi lahko najete tudi krstne konfete in darila. Ponudbo za deklice si oglejte TUKAJ in za dečke TUKAJ