Najlepša vabila za Obhajilo in Birmo

VSE OZNAKE
birma
obhajilo

Vabila za obhajilo in birmo

Sveto obhajilo in sveta birma sta v vsaki družini, ki sledi cerkvenim zakramentom, velik dogodek. Zato ob povabilu sorodnikov nujno potrebujete vabila za obhajilo in birmo.  Vabila lahko izdelate sami, vendar nam dovolite, da vabila naredimo za vas in zagotovo vas ne bomo razočarali.

Vabila za birmo si lahko ogledate TUKAJ

Vabila za obhajilo si lahko ogledate TUKAJ

Če pa v naši ponudbi ne najdete vabila, ki bi vam ustrezalo, nas lahko pokličete in pripravili vam bomo kaj po vaših željah.

Vabila za obhajilo in birmo – naj bo izbira otrokova odločitev

V tem času, predvsem v času birme, so birmanci že mladi najstniki, zato je super, če za njih izberemo vabila za obhajilo in birmo, ki bodo preprosta in si jih bodo najstniki izbrali sami. Četudi ne bodo ravno po našem okusu, vendar je prav, da jim prepustimo izbiro. Pripravimo vam lahko tudi vabila s sliko birmanca ali birmanke, ki nam jo posredujete po mailu.

Vabila za obhajilo in birmo – kaj napisati

Če ne veste kaj bi v vabilu napisali, vas vabim, da nas pokličete  ali nam napišete mail TUKAJ in z veseljem vam bomo poslali naš katalog z besedili, ki vam bo lahko v veliko pomoč. Veliko besedil in verzov pa lahko najdete tudi na spletu.

Vabila za obhajilo in birmo, ne pozabite na spominska darilca

Ker birmanska in obhajilna slavja ponavadi niso velika, je lepo, če gostom ob slavju tudi podarimo nekaj v spomin na čudovit dogodek. V naši ponudbi imamo tudi pester izbor darilc za sveto birmo in sveto obhajilo.

Ponudbo za BIRMO si oglejte TUKAJ, za OBHAJILO pa TUKAJ.