Najlepša unikatna vabila za obletnice

VSE OZNAKE
obletnice porok
srebrna poroka
zlata poroka

Vabila za obletnice, ne skrivajte let

Za mnoge je praznovanje rojstnega dneva ali obletnice poroke ali Abrahama ponavadi slavnostno in nekakšna prelomnica v življenju.  Zato naj vabila za obletnice  povedo vašim prijateljem, da ste tudi vi prišli v zrela leta, da je za vami dolgo skupno družinsko življenje….

Vabila za obletnice – povabite prijatelje

Vsakdo je rad v dobri družbi, med prijatelji in znanci in zato je prav, da jih na praznovanje rojstnega dne, obletnice poroke, okroglega jubileja, povabimo z ličnim in lepo izdelanim vabilom za obletnice – vabila za obletnice. V vabilu jim sporočite kdaj in kje boste praznovali, tako, da bodo povabljeni vedeli, kje bo druženje in zabava.

Vabila za obletnice in kaj napisati v vabilu

Besedilo v vabilu naj ne bo predolgo in naj odraža vas in vašo osebnost. Če ne veste kaj zapisati v vabilu, nas lahko pokličete na 02 2512 009 ali nam pišete na naš mail info@porocni-bazar.si in vam bomo posredovali katalog z besedili. Če pa boste imeli še vedno težave pri sestavi besedila, vam ga bomo z veseljem pomagali oblikovati.

Vabila za obletnice in izbira barve

Pogosto se zgodi, da pri izbiri vabil, prevlada modra za moške in rdeča za ženske. Ker je dandanes vse več slavljencev zelo mladostnih in prav nič “starih” za kar so praznovanja okroglih jubilejev in obletnic porok včasih veljala,  je prav da si izberete barve, ki vas odražajo, da so modeli mladostni in morda celo drugačni od klasičnih pravokotnih in kvadratnih vabil. Bodite kreativni in drugačni in izberite vabila za obletnice, ki bodo ostala v spominu.

Vabila za obletnice – kdaj poslati

Slavja za okrogle jubileje, obletnice porok in ostala slavja v zrelejših letih,  ponavadi organiziramo z manj “pompa” kot poroke, saj se pri 50. letih že dobro zavedamo, da je pomembna zabava in druženje in ne kakšno cvetje bo v vazi, če so barve usklajene z vabili in prti …., zato vabila pošljemo ponavadi kak mesec ali dva prej. Če pa so vabila samo še pika na i in že vsi vedo, da se bliža zabav, jih lahko pošljete tudi nekje 3 tedne prej. Tisti, ki se bodo vabilu z veseljem odzvali in si želijo z vami preživeti lepe trenutke, bodo že znali organizirati svoj čas in se vam pridružiti.

Našo bogato ponudbo vabila za obletnice si lahko ogledate TUKAJ

Lahko pa preberete tudi naše članke na temo Praznovanj, vabil in obletnic – preberete lahko TUKAJ