VABILA ZA POROKO NE SMETE POZABITI

Vabila izberita skupaj in z ljubeznijo.

Vabila za poroko so zelo pomembna, saj z njimi obvestite sorodnike, prijatelje in znance, da je pred vami velik dogodek. V dobi moderne tehnike se nekateri odločijo za elektronska vabila za poroko, a na srečo, jih velika večina še vedno prisega na tradicionalna vabila za poroko. Klasična vabila imajo poseben čar, saj nadaljujejo že dolgoletno tradicijo in s klasičnim vabilom za poroko, se bodoča mladoporočenca ponavadi osebno odpravita izreči povabilo na poroko.

KAKŠNA VABILA ZA POROKO NAJ IZBEREVA?

Vabil je prav toliko, kot je želja in idej mladoporočencev. Na vprašanje, kakšno vabilo za poroko naj izbereva, najpogosteje odgovorim: “Takšno, za katerega bosta še čez 20 let vedno rekla; Joj, kako lepo vabilo za poroko sva imela”. Nekega posebnega recepta ni, zato izbiro ponavadi prepustim mladoporočencem.

KAKO POTEKA IZBIRA VABILA ZA POROKO?

Zapišite si ideje in želje.

Preden se mladoporočenca odločita za vabila, je dobro, da si naredita načrt, kakšne barve in temo bosta na poroki imela. Vabila za poroko, so ponavadi tista stvar povezana s poroko, ki narekuje barvo in temo poroke.  Čeprav ni prav nič narobe, če si izbereta vabila, ki niso v barvah dekoracije na sami poroki. Pri izbiri morata mladoporočenca izbrati velikost in obliko vabila in sestaviti besedilo za vabilo. Nekaj besedil za vabila za poroko lahko najdete TUKAJ. Pri izbiri vabila za poroko, pa lahko s ponudnikom poročnih vabil dorečeta tudi barvo in kvaliteto papirja, se dogovorita za barvo trakov in dodatkov na vabilih.

Kakšna vabila za poroko izdelujemo?

Leseno vabilo s srčkom
Vabilo puzzle les

Za poroke izdelujemo vabila , ki so prilagojene željam mladoporočencev. Barvno so usklajena z obleko, kravato, cvetjem in ostalo poročno dekoracijo. Izdelujemo zelo raznovrstna in raznolika vabila – od kasičnih, elegantnih, modernih, cvetličnih in zadnje čase tudi zelo modernih vintage vabil. V naši ponudbi imamo tudiposebna vabila, vabila za poroko v epruveti, v tulcih, v obliki puzzlov in tudi lesena vabila.

Vabilo s pečatom
Vabila v obliki tulca s pečatom

Kaj je pomembno pri izdelavi vabila za poroko?

Pri izdelavi poročnega vabila je predvsem pomembno, da mladoporočenca natančno vesta koliko vabil potrebujeta, da vsaj približno vesta barvo in obliko, ki si jo želita.  Z našimi strokovnimi nasveti, pa bomo z veseljem pomagali do odločitve tudi tistim, ki do prihoda v naš salon, še vedno ne vedo kaj izbrati. Na voljo za vprašanja in nasvete smo vam tudi na našem e-mail naslovu info@porocni-bazar.si ali na telefonski številki 041 557 613.

Izdelava poročnih vabil po naročilu.

Vabilo na poroko je unikaten izdelek

Vsa naša vabila za poroko  so narejene po naročilu in so pripravljena za vsakega naročnika posebej. Tiska se direktno v vabila s profesionalnimi laserskimi digitalnimi tiskalniki. Papir ki ga uporabljamo je visoko kakovosten in najrazličnejših barv, struktur in debelin. Večina vabil za poroko je narejenih na 250 gramskem papirju. Večina vabil je  na ogled v naši trgovini v TC City v Mariboru in v naši spletni trgovini POROČNI BAZAR INKI. Za ogled naše spletne trgovine kliknite TUKAJ.