VABILA ZA RAZNE OBLETNICE, proslavimo vsak jubilej

Nazdravimo ob jubileju, kozarček ali dva v dobri družbi, zagotovo ne bosta škodila.

V življenju se srečamo z najrazličnejšimi dogodki, ki tako ali drugače zaznamujejo naše življenje.  Kot najpomembnejšega in seveda tudi najpogostejšega, poznamo ljudje rojstni dan. Rojstni dan je osebni praznik, ki ga posameznik proslavlja ob obletnicah na dan svojega rojstva in je zagotovo najbolj razširjen osebni praznik v mnogih kulturah. Ob tem dogodku, si želimo povabiti ljudi na naše slavje. Potrebujemo vabila za razne obletnice, ki bodo jasno povedala kaj praznujemo.

Tukaj si lahko ogledate našo bogato ponudbo. Za vstop in nakup v naši spletni trgovini kliknite TUKAJ.

Naj bo vsak dan razlog za slavje.

Današnji hitri tempo življenja, nam omogoča premalo časa za druženje s prijatelji, zato je prav, da v trenutkih, ko lahko za hip odložimo delo, povabimo prijatelje, znance in sorodnike, na prijeten večer ali popoldan in se poveselimo in poklepetamo. Da bo tak dogodek dobil pridih svečanosti in bo v očeh povabljenih nekaj posebnega, lahko to naredite tudi z posebnimi vabili, Vabila za razne obletnice (tudi obletnica mature, obletnica osnovne šole, odhod v pokoj) so kot nalašč za takšna druženja.

Ob povabilu ne pozabite na lepo pogrnjeno mizo.

V naši ponudbi jih imamo veliko, naredimo pa jih tudi po vaših željah. Ste morda dobili novo službo, diplomirali, naredili kak pomemben izpit.. povejte to prijateljem in jih povabite z našimi ročno izdelanimi in unikatnimi vabili. Vašim željam in predlogom bomo z veseljem prisluhnili, zato vas vabimo, da nam pišete na naš mail info@porocni-bazar.si lahko pa nas tudi obiščete v naši trgovini v Mariboru, v Trgovskem centru CITY v kletni etaži.

Izdelujemo pa tudi vabila za razne obletnice, kot so obletnica osnovne šole, obletnico šole, obletnica mature, odhod v pokoj… . Našo ponudbo si oglejte v naši spletni trgovini. Obletnica osnovne šole in obletnica mature, sta dogodka, ki ju ne smemo pozabiti, saj veste kako rečemo SPOZNALI SMO SE, DA SE RAZIDEMO, A NE ZATO, DA SE POZABIMO. Organizirajte obletnico mature in povabite sošolce in sošolke na zabavo…

Ne pozabite na drobne pozornosti

Z majhnimi pozornostmi bomo zagotovo razveselili gostitelje..

Kadar vas nekdo povabi na obisk ali nek poseben dogodek, ne pozabite da v znak pozornosti tej osebi nekaj tudi podarite ob prihodu. Kadar je govora o zgolj družabnih dogodkih, zadostuje že kakšen cvet, predvsem za ženske, za moške pa kakšno sladko presenečenje, lahko pa tudi steklenica dobrega vina ali posebnega piva. Seveda, če slavljenec ne mara alkohola, moramo biti pri izbiri darila zelo previdni. Majhen cvet in bonboniera, pa zagotovo vedno privabita nasmeh na obraz gostiteljev.

V naši ponudbi imamo tudi veliko priložnostnih darilc. Za ogled naše ponudbe vstopite v našo spletno trgovino, predvsem vam priporočamo naše izdelke iz lesa. Vstopite TUKAJ.

 

SLAVJA ZA ROJSTNI DAN IN OKROGLE OBLETNICE

Torta je nepogrešljiv dodatek ob vsakem praznovanju. Presenetite svoje najdražje in naredite ali kupite prav posebno torto.

Obdarovanje slavljenca na njegov dan rojstva je običaj, ki je navadno vezan na rojstno dnevne zabave v krogu družine in/ali prijateljev. Na zabavah se ponavadi je tudi za rojstni dan značilno sladico – torto, ta je lahko okrašena s svečkami, ki ponazarjajo novo starost slavljenca. Običajna so tudi pisna in osebna voščila z lepimi željami, ki jih znanci, prijatelji in družinski člani ob tem prazniku namenjajo slavljencu.

Tako kot vabila za razne obletnice izdelujemo najrazličnejše voščilnice, v katere lahko zapišete kaj lepega, kakšno misel, rek, ki bo slavljencu zagotovo ostal v spominu. Voščilnice lahko kupite v našem salonu v TC City v Mariboru, naredimo pa vam jih tudi po naročilu.