Najlepša unikatna rojstnodnevna vabila

VSE OZNAKE
18 let
20 let
30 let
40 let
60 let
70 let
80 let
90 let

Vabila za rojstni dan, ne skrivajte let

Za mnoge je praznovanje rojstnega dneva pa naj je to praznovanje 20, 30 ali celo 100 letnice ponavadi slavnostno in nekakšna prelomnica v življenju. Ni važno koliko smo stari, glavne je, da se počutimo mladi in si želimo to deliti tudi z drugimi, sorodniki, prijatelji in znanci. Vabila za rojstni dan so kot nalašč, da vse, nam najdražje, povabimo na slavje in se z njimi veselimo.

Vabila za rojstni dan – povabite prijatelje

Vsakdo je rad v dobri družbi, med prijatelji in znanci in zato je prav, da jih na praznovanje rojstnega dne, povabimo z ličnim in lepo izdelanim vabilom za rojstni dan – vabila za rojstni dan. V vabilu jim sporočite kdaj in kje boste praznovali, tako, da bodo povabljeni vedeli, kje bo druženje in zabava.

Vabila za rojstni dan in kaj napisati v vabilu

Besedilo v vabilu naj ne bo predolgo in naj odraža vas in vašo osebnost. Če ne veste kaj zapisati v vabilu, nas lahko pokličete na 02 2512 009 ali nam pišete na naš mail info@porocni-bazar.si in vam bomo posredovali katalog z besedili za vabila za rojstni dan . Če pa boste imeli še vedno težave pri sestavi besedila, vam ga bomo z veseljem pomagali oblikovati.

Vabila za rojstni dan in izbira barve

Pogosto se zgodi, da pri izbiri vabil, prevlada modra za moške in rdeča za ženske. Ker je dandanes vse več slavljencev zelo mladostnih in prav nič “starih”  je prav da si izberete barve, ki vas odražajo, da so modeli mladostni in morda celo drugačni od klasičnih pravokotnih in kvadratnih vabil. Bodite kreativni in drugačni in izberite vabila za rojstni dan, ki bodo ostala v spominu.

Vabila za rojstni dan – kdaj poslati

Slavja za rojstni dan in okrogle obletnice ponavadi organiziramo z manj “pompa” kot poroke, saj se kaj kmalu, še sploh pa pri 50. letih že dobro zavedamo, da je pomembna zabava in druženje in ne kakšno cvetje bo v vazi, če so barve usklajene z vabili in prti …., zato vabila pošljemo ponavadi kak mesec ali dva prej. Če pa so vabila samo še pika na i in že vsi vedo, da se bliža zabav, jih lahko pošljete tudi nekje 3 tedne prej. Tisti, ki se bodo vabilu z veseljem odzvali in si želijo z vami preživeti lepe trenutke, bodo že znali organizirati svoj čas in se vam pridružiti.

Našo bogato ponudbo vabila za rojstni dan si lahko ogledate TUKAJ

Lahko pa preberete tudi naše članke na temo Praznovanj, vabil in obletnic – preberete lahko TUKAJ