VABILA ZA SVETI KRST –

SVETI KRST JE V DRUŽINI VELIK DOGODEK

Prihod novega družinskega člana, predstavlja v družini vedno veliko pričakovanj in pozitivnih občutkov. Prvi tak dogodek, ki zaznamuje družino je rojstvo otroka. Vsi želijo otročku, kot tudi mamici, le najboljše in voščila prihajajo od tu in tam.

V naši bogati ponudbi vabil, imamo poleg vabil za krst (vabila za sveti krst) klikni tukaj), tudi vabila za zabavo ob rojstvu otroka, najrazličnejše voščilnice, raznovrstne ročno izdelane dodatke in darilca. Tukaj si oglejte ponudbo darilc, ki so narejena predvsem iz lesa. Za ogled kliknite TUKAJ

 

Babyshower je zabava – druženje, ki ga bodoča mamica pristavi za svoje prijateljice. Vsak nasvet pride prav.

Vse pogosteje pa mamice še pred rojstvom pripravijo druženje za prijateljice BABY SHOWER, kjer pokramljajo o prihodu novega družinskega člana, si izmenjajo izkušnje in bodoči mamici podelijo nekaj praktičnih nasvetov. V našo ponudbo vabil, smo vključili tudi vabila za BABY SHOWER, in ponudbo si lahko ogledate TUKAJ.

Kakšna vabila za Sveti Krst izdelujemo?

 

 

Za Sveti Krst izdelujemo najrazličnejša vabila.  Vsa vabila za sveti krst so narejena iz kvalitetnega 250g papirja in so okrašena s

Za nakup vabila za krst kliknite tukaj. Vabila so v vseh barvah, čeprav najpogosteje izdelamo vabila v roza ali modri barvi.

kristalčki in satenastimi trakovi. V naši ponudbi mamo več kot 50 modelov.  Obiščite našo spletno trgovino POROČNI BAZAR INKI in si oglejte bogato ponudbo. Za obisk trgovine kliknite TUKAJ.

Oglejte si našo ponudbo tudi v naši trgovini v TC CITY v Mariboru v kletni etaži.

 

Poleg ponudbe vabil za krst – vabila za sveti krst,  vam ponujamo tudi krstne sveče in krstne prtičke. Obiščite našo spletno trgovino in si oglejte našo bogato ponudbo, Za ogled ponudbe in obisk trgovine kliknite TUKAJ

za nakup kompleta kliknite TUKAJ Krstna sveča za deklico.
Krstna sveča za fantka.

 

 

 

 

Kot pozornost pa lahko ob svetem krstu, poleg vabila za sveti krst, presenetite povabljene še s čudovitimi majhnimi darilci, kot so konfeti za sveti krst, mošnjički, darilci...  Konfetom so dodani predmeti, ki so simbolični za rojstvo in krst – copatki, dudice, vozički, angelčki, dojenčki.. Najpogosteje se odločajo za prikupne angelčke, ki jih lično pripravimo in dodamo tudi napis.