VABILA ZA SVETO BIRMO IN SVETO OBHAJILO

SVETA BIRMA IN SVETO OBHAJILO

Zakramenta svetega obhajila in svete birme sta krščanska zakramenta, ki pomenita potrditev v veri verujočih. Po prvem prejetem zakramentu – svetem krstu, sta zakrament obhajila in birme, tista dva, ki verujoče popeljeta še globlje v svet krščanstva in verovanja v krščansko vero.

DOGODEK ZA VSO DRUŽINO

Ker sta oba dogodka zelo pomembna za celotno družino, je prav, da se na tak način tudi obeležita. Starši in sorodniki  pripravijo pogostitve in družinska srečanja v želji, da ta dan ostane še dolgo v spominu. Za povabilo sorodnikov in znancev na ta veliki dogodek, priporočamo vabila za sveto birmo in  sveto obhajilo.

Vabila za sveto birmo in sveto obhajilo – za ogled ponudbe in nakup kliknite tukaj

PRIPRAVE NA VESELI DOGODEK

Ker organizacija takšnih srečanj in dogodkov zahteva tudi nekaj priprav, bi vam radi z našimi izdelki popestrili in olajšali delo.

Kot prvo, želite povabljene obvestiti o prihajajočem veselem dogodku, svete birme ali obhajila in najlažje to storite, če jih je presenetite z vabili za birmo ali vabili za obhajilo. Nato se pojavi vprašanje, kaj jim podariti, kot zahvalo za njihov prihod in za vse lepe izrečene besede in voščila in seveda tudi darila. Zelo primerna so darilca za sveto birmo in sveto obhajilo, ki ostanejo v trajen spomin.

NAREDITE SAMI ALI NAROČITE

Seveda lahko vabila za sveto birmo in sveto obhajilo, spominska darila za birmo, vabila za obhajilo in spominska darilca za obhajilo, izdelate sami, vendar, zakaj bi sami iskali papir, trakove, sami tiskali in oblikovali vabila, izdelovali najrazličnejša darila, če vam lahko vse to naredimo strokovno, s srcem in zelo lično v našem salonu Poročni bazar INKI v Mariboru.

Na voljo imamo več kot 50 modelov vabil za birmo in vabil za obhajilo, ki so izdelana na zelo kvalitetnem papirju, krasijo pa jih najrazličnejši motivi obhajila ali birme, ki dobijo še piko na i, s čudovitimi in zelo kvalitetnimi satenastimi pentljicami, lahko pa so vabila tudi brez pentljice.

 

Ponudbo pa dopolnjujejo še spominska darila za birmo in spominska darila za obhajilo, s katerimi boste zagotovo razveselili povabljene, pa tudi vam bodo ostala v trajen spomin.

 

ROČNO IN S SRCEM NAREJENA VABILA ZA BIRMO IN VABILA ZA OBHAJILO

Vabila so vseh oblik in velikosti.

Ker so vabila narejena ročno in jih izdelujemo za vsako stranko posebej, lahko prisluhnemo tudi vašim željam. Vsako vabilo pa vam bomo tudi posebej oblikovali in vam ga še pred tiskom poslali v predogled, tako, da boste z izgledom zagotovo zadovoljni. Pomagali vam bomo tudi pri izboru besedil, ki jih najdete tudi v našem prispevku ali posebej v članku na naši spletni strani.

 

 

Vabila za sveto birmo in sveto obhajilo, če ne veste kaj bi zapisali, naj vam pomagajo spodnje povezave.

KATALOG BESEDIL ZA OBHAJILO

Vabila za sveto birmo in sveto obhajilo – Še vedno ne veste kaj bi napisali v vabilo, TUKAJ najdete nekaj besedil, ki vam bodo zagotovo v pomoč.

KATALOG BESEDIL ZA BIRMO

Vabila za sveto birmo in sveto obhajilo – Še vedno ne veste kaj bi napisali v vabilo, TUKAJ najdete nekaj besedil, ki vam bodo zagotovo v pomoč.

Naša vabila za sveto birmo in sveto obhajilo lahko dopolnite še z našimi darilci.