ZLATA POROKA JE ZAVIDLJIV JUBILEJ

Kaj je zlata poroka?

ZLATA POROKA – 5o let je okrogla številka, ki zaznamuje zlatoporočenca

Zlata poroka je jubilej, ko sta zakonca poročena zavidljivih 50 let. Pri tem jubileju sta stara približno 70 ali več let, kar pomeni, da imata najverjetneje že vnuke, če ne celo pravnuke.  V 50 letih skupnega življenja se pri zakoncih zagotovo zvrsti izjemno veliko lepih dogodkov in izkušenj, prav tako pa tudi fotografij.

Slavje zlatoporočencev je poseben dogodek.

Zlatoporočenca najverjetneje želita teh skupnih 50 let deliti s svojimi najdražjimi, zato ponavadi ponovno pripravita poročni obred in poročno slavje. Na ta dan, lahko otroci, vnuki, pravnuki in prijatelji na praznovanju zlate poroke slavljencema pričarajo izjemno vzdušje.

VABILA ZA ZLATO POROKO – LAHKO SO TUDI PRESENEČENJE

Praznovanje okrogle obletnice poroke – zlata poroka, je dogodek, ki ga pričakuje vsa družina. Zlatoporočenca pripravita vabila za zlato poroko, lahko pa jima vabila za zlato poroko, kot presenečenje, pripravijo tudi vnuki ali otroci. Vabila za zlato poroko se razlikujejo od klasičnih poročnih vabil, saj nam že samo ime ZLATA POROKA pove, da morajo biti v zlatih barvah. 

Tukaj si oglejte ponudbo VABILA ZA ZLATO POROKO.

Kakšne barve naj kombiniramo pri vabilih za zlato poroko?

Vabila za zlato poroko so ponavadi v zlato krem kombinaciji.   Trakovi, ki jih uporabljamo pri vabilih za zlato poroko, so iz satena ali organce – prosojnega traku, ki ima na robovih zlate nitke. Papir je navadno 250 g svetleč papir, da vabila izgledajo elegantneje in bolj slavnostno.

Vsekakor pa ni nič narobe, če vabila za zlato poroko naredimo tudi v drugih barvnih kombinacijah. Lepo se zlata ujema z vinsko rdečo ali peščeno barvo.

Kaj napisati v vabila za zlato poroko?

ZLATA POROKA Vabilo za zlato poroko ni preprosto napisati, zato si vzemite čas in pobrskajte po spominu

Pisanje besedil se nam vedno zdi zelo preprosto in dokler ne sedemo za mizo, da bi nekaj napisali, imamo glavo polno idej in zamisli. Kakor hitro pa primemo v t+roke pisalo, pa imamo občutek, kot, da smo pozabili vse besede in lepe misli. Tudi ko želimo napisati govor za zlatoporočenca, se nam pogosto zgodi enako, Toliko dogodkov imamo v mislih, da jih le s težavo strnemo v zgodbo ali vabilo. Zlata poroka je tudi jubilej, ki od pisca zahteva poznavanje zlatoporočencev in nekaj kreativnih veščin.

 

Če pa vam besede vseeno ne bodo šle iz jezika, nam pišite na info@porocni-bazar.si in z veseljem vam bomo poslali naš spletni katalog besedil za zlato poroko.

 

Zlata poroka – podarite nekaj za spomin.

Na dan praznovanja zlate poroke je prav, da slavljenca nekaj v spomin podarita tudi povabljenim. Veliko je drobnih pozornosti, ki jih bodo zagotovo razveselile.  Preverite pestro ponudbo daril za zlato poroko. Za ogled ponudbe kliknite TUKAJ